Contact

Palet Flevoland
Audioweg 5
1322 AT Almere
Telefoonnummer: 036 20 22 066 (bereikbaar op di t/m vrij tussen 9.00-12.00 uur en tussen 13.30-14.30 uur)

Whatsapp: +31 6 19 15 87 14
info@paletflevoland.nl

Toegang tot onze hulp
Wil je toegang tot onze hulp en woon je in Almere? Of heb je een vraag over de hulp die wij bieden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of maak een telefonische afspraak.

Ben je woonachtig buiten Almere? Dan kun je jouw kind alvast aanmelden via ons aanmeldformulier. Binnen 10 werkdagen nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Ik wil mijn kind aanmelden >>

Toegang tot onze kinderopvang
Wil je je kind aanmelden? Vul dan je gegevens in. We nemen binnen twee weken contact met je op. We proberen je kind zo snel mogelijk te plaatsen. Echter, als we te veel aanvragen tegelijk krijgen, spreiden we de toelating in het belang van de reeds geplaatste kinderen. We vragen hiervoor je begrip.
Ik wil mijn kind aanmelden voor kinderopvang >>

Opzoek naar advies?
Wil je sparren met een deskundige over de situatie van jouw kind? Beantwoord dan enkele vragen, zo krijgen we alvast een beeld, en plannen we een afspraak. Je bent welkom.
Afspraak inplannen >>

Stel je vraag
Wij nemen binnen 10 werkdagen contact met je op.
Ik heb een vraag >>

Indicatieve zelfdiagnose
Is jouw kind misschien hoogbegaafd, meerbegaafd of hoogsensitief? Vul dan de indicatieve zelftest in. Dan heb je alvast een beeld. Heb je vragen over de resultaten van de zelftest? Neem contact op via ons contactformulier. We staan je graag te woord.
Start de indicatieve hoogbegaafdheid of hoogsenstiviteit zelftest >>

Vaak gestelde vragen
We hebben antwoorden geformuleerd op een aantal vragen die we vaak krijgen.
Bekijk de FAQ’s >>